Wagamama: Oosters met gemak

Wagamama: Oosters met gemak

Wagamama ken ik al jaren, maar ik ben er nooit gaan eten. Niet dat het me niet aansprak, maar er waren altijd net wat teveel andere leuke hotspots met meer vegetarische opties. Met de lancering van een vegan kaart spelen ze hier goed op in en stellen ze het restaurant open voor iedereen. Time for a visit!

Hotspot: Wagamama, Amsterdam

Het werd de veganistische Yasai Pad Thai en de Yasai Yaki Soba (beiden rond de €12-14). Wagamama zit op meerdere locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Roermond. Wij gingen naar de vestiging in de Amstelstraat, nabij het Rembrandtplein. Dit restaurant is vrij informeel opgezet. De bediening was verder vriendelijk. Helaas waren ze onze bestelling vergeten door te geven. Normaal gesproken minder erg, maar nu zouden we na het eten naar de film gaan en inmiddels werd het steeds krapper. Uiteindelijk hebben we het maar als take away meegenomen en konden we met een sprintje nog op tijd in de bioscoop zijn. Het was echter wel een vriendelijk gebaar geweest als ze hier iets over gezegd hadden of iets mee gedaan hadden.

Hotspot: Wagamama, Amsterdam

Qua eten was ik vooral te spreken over de Yasai Yaki Soba, udon noodles met paddenstoelen, paprika, uitjes en meer groenten. De Pad Thai mistte naar mijn idee wat smaak, ik heb deze beter geproefd. Andere vegan gerechten op het menu zijn Kare Boresu Ramen, Yasai Katsu Curry en ook voorgerechtjes als steamed buns en 2 verschillende desserts. Lekker veel keuze dus en alle allergieën en dergelijk duidelijk aangegeven.

Openingstijden: Verschilt per vestiging. De locatie in de Amstelstraat, waar ik was, is zondag t/m donderdag van 12:00 tot 22:00 uur geopend en vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur.
Ook vegan? 
Ja, meerdere opties.

Website: www.wagamama.nl
Instagram & Facebook1 thought on “Wagamama: Oosters met gemak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *