Ubuntu Beach: een dagje op vakantie doe je hier

Ubuntu Beach: een dagje op vakantie doe je hier

Als echte Nederlander heb je vast wel een keer in een propvolle trein gezeten richting Zandvoort. Zodra je daar aankomt duik je vast de zee in of je bent meer iemand die zich op een handdoekje in de zon plant. Hoe dan ook, op een gegeven moment krijg je honger. En daarvoor kan je het beste bij Ubuntu Beach zijn.

Hotspot: Ubuntu Beach, Zandvoort

Zorg dat je op tijd bent of dat je reserveert, want het kan hier op zonnige dagen behoorlijk druk zijn. Ook wel logisch met het heerlijke eten op de menukaart. Als vegetariër kan je er goed terecht voor de pokébowl. Voor de vegans hebben ze curry of linzensoep. Of, als je net als wij buiten de boot pist, ga naar het kleine hutje ernaast en geniet van borrelhapjes met uitzicht op zee. Overal staan ligstoelen, picknickbankjes en er hangt een schommel. Relaxen gegarandeerd.

Hotspot: Ubuntu Beach, Zandvoort

Ubuntu Beach is echt een hemelse plek. Echt perfect voor een romantisch avondje met je geliefde of om even helemaal te ontspannen en weer op te laden. De inrichting zou ik zo volledig in huis halen. Het straalt warmte en gezelligheid uit, maar is tegelijkertijd een tikkeltje chique. Met een terras waar je u tegen zegt. Zo zaten we heerlijk achterover in kuipstoelen te genieten van de zonsondergang met een hapje en een drankje.

Ik kom hier beslist terug… en dit keer wel op tijd!

Openingstijden: Elke dag van 09:00 tot 00:00 uur geopend.
Ook vegan? Ja, 2 gerechten op de menukaart. Op verzoek kunnen ze gerechten aanpassen om deze vegan te maken.

Website: www.ubuntubeach.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw favoriete strandtent?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *