Tip: Trots Markt

Tip: Trots Markt

Lokale markt nabij Kasteel Groeneveld

Pal voor Kasteel Groeneveld in Baarn vind je de Trots Markt. Hier verkopen ze duurzame, lokale producten en eten. Niet altijd, enkel de 2e zondag van de maand. En niet altijd in Baarn, maar ook in Amersfoort, Arnhem, Hilversum, Nijmegen, Vaassen en Zeist. Maar wel altijd op een locatie om trots op te zijn. Ik ging naar die in Baarn en het zicht van de kraampjes tussen de bossen vormde een bijna sprookjesachtig geheel.

Tip: Trots Markt, Baarn

Madam Cocos staat ook op de Trots Markt met een kraampje. Zij verkopen handgemaakte kokosballen (€1,50 per stuk). Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals pure chocolade of rum rozijnen. Veel gezien op foodtruckfestivals en tegenwoordig hebben ze ook kleine shops op sommige stations, zoals op Utrecht Centraal. Trek in iets anders zoets, zoek dan blokjes handgemaakte Engelse fudge uit bij Jack Fudge of zoek 100 gram granola uit bij Kitchen Freaks. Wij gaan ook altijd voor de deal van 3 hartige taartjes voor €12 bij Pieman Bakery. En het brood bij Le Perron is ook moeilijk te weerstaan.

Tip: Trots Markt, Baarn

Mocht je even willen opwarmen binnen dan heeft het kasteel zelf een enorm gezellig café, genaamd Grand Café Groeneveld. Ze hebben hier ook veel lekkere vegetarische lunch gerechten op de kaart staan. Of drink een kopje koffie bij Restaurant Greenfield’s aan de overkant, hier betaal je elke zondag tussen 11:00 en 17:00 uur maar €1 voor. Op de Trots Markt is het trouwens niet alleen eten wat de klok slaat. Je kunt er ook terecht voor duurzame kleding, interieur spulletjes en een hoop bio producten.

Tip: Trots Markt, Baarn

Openingstijden: De openingstijden verschillen per locatie, kijk op de website voor de tijden en data per locatie.
Ook vegan? Er zijn enkele vegan opties verkrijgbaar, dit verschilt per kraam.

Website: www.trotsmarkt.nl
Instagram & Facebook



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *