Tip: De Pure Markt in Amsterdam

Tip: De Pure Markt in Amsterdam

Elke maand op zondag in het Frankendael park. Al zolang ik het me kan herinneren gaan we met de familie eens in de zoveel tijd naar de Pure Markt in Amsterdam. Hier kom je voor vegan eten, voor vegetarisch eten, voor bewuste en eerlijke producten en bovenal kom je hier voor de sfeer.

De Pure Markt, Amsterdam

Kom met een lege maag, je kunt namelijk meerdere kraampjes verwachten met heerlijk eten! Daarnaast koop je op de Pure Markt ook delicatessen voor later. Zo staat er een kraam met de olijfolie, koop je de lekkerste broden bij Le Perron en sla je kokosmakronen, chips of hele lekkere hartige taartjes in. Naast eten worden er ook allerlei producten verkocht, van planten tot schetsen en kleding. De verdeling is ongeveer 70% eten en 30% andere producten. Alles eerlijk en lokaal geproduceerd.

De Pure Markt, Amsterdam

De eerstvolgende markt in het Frankendael park vindt plaats op 28 oktober, tussen 11:00 en 18:00 uur. Dan niet beschikbaar? Je kunt ook naar 1 van de andere locaties in Amsterdam, zoals naar het Amstelpark, het Amsterdamse Bos, Hilversum en Abcoude. Er wordt op gelet dat er altijd groene, auto-vrije locaties worden gekozen om zo echt de juiste sfeer over te dragen van de markt. En dat is zeker gelukt, laatst werd alweer het 10-jarige bestaan van de Pure Markt gevierd. Ik kan het echt aanraden voor de perfecte zondagsactiviteit!

Openingstijden: De Pure Markt is een reizende zondagsmarkt, kijk op de website welke locatie en welke zondag.
Ook vegan? Ja, meerdere snacks en gerechten beschikbaar

Website: puremarkt.nl
Instagram & Facebook

Bezoek jij weleens markten en zo ja, heb je nog tips voor mij?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *