The Salsa Shop: best take-away burrito’s in town

The Salsa Shop: best take-away burrito’s in town

Lang geleden had ik bij The Salsa Shop een eerste date. Je kan dus begrijpen dat ik wel fan ben van deze tent, en niet alleen vanwege de emotionele waarde maar ook vanwege de heerlijke, goed gevulde burrito’s die ze hier verkopen. Je stelt je burrito, taco of salade helemaal naar jouw wens samen. En kiest daarbij zelf hoe spicy deze wordt, wel zo handig.

Hotspot: The Salsa Shop, Amsterdam

Het verschilt per locatie of je er kan zitten. Zo hebben de locaties bij het Rembrandtplein en het Centraal Station in Amsterdam ruime zitgelegenheid, maar is de vestiging bij de Zuidas meer voor enkel afhalen. Sinds kort zit er ook een vestiging in Hoog Catharijne, op het station in Utrecht en zitten er nieuwe vestigingen in Rotterdam en Den Haag. De prijzen liggen tussen de €7,95 en €8,95 en deze kan je met extra toppings zo gek maken als je wilt. Goede prijzen dus voor deze Mexicaanse heerlijkheden.

Hotspot: The Salsa Shop, Amsterdam

Je kunt kiezen voor een burrito, 3 taco’s, een burrito bowl of een salade. Daarna kies je zelf de inhoud. Zo ga ik altijd voor de veggies als vulling en alle toppings (de veggies variant heeft ook altijd guacamole er in!), waarna ik heel lief vraag of ik een mix van de frisse komkommer yoghurt en de salsa verde mag hebben. Aangezien je zelf je maaltijd kan samenstellen kan je deze ook helemaal veganistisch maken. Ook qua snacks en drankjes heb je dan genoeg keuze. Wat mij betreft is The Salsa Shop een perfecte plek voor goed vullend comfort food. Mexicaans genieten dus!

Hotspot: The Salsa Shop, Amsterdam

Openingstijden: Verschilt per locatie, de vestiging op de Zuidas is maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 22:00 uur open en in het weekend gesloten.
Ook vegan? Ja. Ga voor de veggies vulling en laat de sour cream en kaas staan. Van de sauzen is slechts 1 van de 6 niet vegan (die met yoghurt) en er zijn genoeg extra’s die je kunt kiezen.

Website: salsashop.com
Instagram & Facebook

Waar haal jij het liefste Mexicaans eten?8 thoughts on “The Salsa Shop: best take-away burrito’s in town”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *