Ten to Three Bakery: goddelijke cupcakes in alle smaken

Ten to Three Bakery: goddelijke cupcakes in alle smaken

Salted caramel cupcakes, red velvet cupcakes, dubbel chocolade cupcakes, cupcakes van witte chocolade met kwark en rode vruchten en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Alles wat je maar in je stoutste dromen kan bedenken is er bij de Ten to three Bakery in Rotterdam. Bestel een high tea of een cupcake proeverijtje. En ook voor een hartige lunch kan je hier terecht.

Hotspot: Ten to Three Bakery

Niet dat ik zou aanraden om voor een hartige lunch te gaan. De cupcakes en andere baksels zijn hier namelijk te lekker voor. Aangezien wij niet konden kiezen tussen al die smaken cupcakes (keuzestress!) gingen wij voor de proeverij. Voor €7,95 krijg je hiervoor koffie of thee met 4 mini cupcakes naar keuze. Zo kan je lekker van alles proeven. Van de 4 cupcakes die ik had gekozen vond ik de salted caramel cupcake veruit het lekkerst! Ook de Red Velvet cupcake smaakte erg goed.

Hotspot: Ten to Three Bakery, Rotterdam

De Ten to Three Bakery zit dichtbij het shopping centrum in Rotterdam, wat het een perfecte stop maakt tussen winkels in. Het interieur heeft veel roze en is schattig ingericht. Zo zijn er wat verwijzingen naar de tea party van Alice in Wonderland te vinden en hebben ze geprobeerd om knusse zithoekjes te creëren. Naast cupcakes hebben ze overigens ook taart en brownies. Misschien dat maar de volgende keer uittesten…

Openingstijden: Op maandag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur geopend.
Ook vegan? Enkel op verzoek voor het afhalen van cupcakes.

Website: tentothreebakery.nl
Instagram & Facebook

Waar haal jij je guilty pleasure?1 thought on “Ten to Three Bakery: goddelijke cupcakes in alle smaken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *