Taco Cartel: burrito’s happen en cocktails klappen

Taco Cartel: burrito’s happen en cocktails klappen

In de Wibautstraat heb je een boel goede adresjes als het op eten aankomt. Taco Cartel is hier 1 van en prijkte al enige tijd aan de bovenkant van mijn hotspot lijstje. Toen een vriendin uit Finland mij kwam bezoeken nam ik haar mee om de gezelligheid van de Pijp te laten zien. We bleven maar lopen en zo zaten we een half uur later bij Taco Cartel.

Hotspot: Taco Cartel, Amsterdam

Vrienden hadden mij van tevoren de cocktails aangeraden, dus deze kon ik zeker niet laten staan. De Moscow Mule is een echte aanrader! Voor het eten kan je kiezen uit taco’s, burrito’s of rijst met bonen. De prijzen variëren van €8,95. tot €11,95, lekker budget dus! Binnen elke categorie heb je twee vegetarische opties en 1 vegan optie. Taco Cartel is slechts een klein restaurantje. Dat knusse zorgt er ook voor dat er niet altijd plek is. Als je zeker wilt zijn van een plekje kan je het beste vooraf reserveren. Het interieur is in Mexicaans stijl ingericht met veel kleuren en decoratie.

Hotspot: Taco Cartel, Amsterdam

Bij de Moscow Mule was de Meggplant burrito (€8,95) voor mij een goede match. De gefrituurde aubergine was een erg lekkere toevoeging. Dit maakte de burrito voor mij ook wat specialer, deze vulling heb ik niet eerder voorbij zien komen. Er zat ook vegan mayonaise bij, maar die proefde ik niet zo. Het geheel was nu een beetje droog. Met wat extra mayo erbij om in te dippen was het al beter. Prima burrito’s dus, maar het kan nog beter. Toch was de hele ervaring bij Taco Cartel de moeite waard: de cocktails, het interieur, het eten en vooral de sfeer. Alleen snel terugkomen zou ik misschien niet snel doen. Dan kies is toch voor een Mexicaan restaurant waarbij het eten iets lekkerder is.

Hotspot: Taco Cartel, Amsterdam

Openingstijden: Verschilt per locatie. De vestiging in Amsterdam is van maandag t/m woensdag van 12:00 tot 21:30 uur geopend en van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 22:00 uur. De vestiging in Den Haag is maandag t/m zondag van 17:00 tot 22:00 uur geopend.
Ook vegan? Meerdere vegan opties op de kaart

Website: www.taco-cartel.com
Instagram & Facebook

Wat zijn jouw lievelingstentjes in de Pijp?6 thoughts on “Taco Cartel: burrito’s happen en cocktails klappen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *