Sugo: alle pizza’s die je maar kunt bedenken

Sugo: alle pizza’s die je maar kunt bedenken

Soms moet je even afstappen van traditionele keuzes als de Margherita en de Quatro Formaggi. Bij Sugo is dat geen probleem. Zij verkopen bijzondere combinaties van toppings. Net dat beetje anders. Je eet er pizza met truffelroomsaus, champignons en verse peterselie, pizza met Portobello, gorgonzolasaus, mozzarella, rozemarijn en oregano of pizza met gekarameliseerde ui, walnoot en olijf. Zowel vegan, vegetarisch als met vlees. En als klassiek toch meer je ding is, kan je er ook voor de Margherita terecht.

Hotspot: Sugo, Amsterdam

Het interieur van Sugo is simpel ingericht, goed voor een snelle pizza pitstop tussen de bedrijven door. Nadat je je pizzastuk(ken) aan de bar hebt uitgekozen en betaald kan je plaatsnemen aan één van de zitjes aan het raam. Goede plek om het winkelende publiek van de Pijp te bekijken. Als je de trap oploopt is er nog meer zitruimte. Tip: als je naar boven loopt en vooraan aan het balkon gaat zitten heb je mooi uitzicht over de winkel beneden en het winkelend publiek dat langsloopt. Goed plekje om even te ontspannen met heerlijk comfort food.

Hotspot: Sugo, Amsterdam

Ik ging voor de pizza met meerdere soorten kaas. Al viel mijn oog ook op de arrabiata pizza met pittige tomatensaus (vegan). Mocht je grote trek hebben dan kan je het beste gaan voor 2 of 3 stukken. Ze bakken hem enkele minuutjes af in de oven, waardoor je hem heerlijk warm kunt opeten. De bodem is zeer krokant en ze zijn lekker genereus met de toppings! Zowel door de shape als de smaak is het net wat anders dan een gebruikelijke pizza, maar niet minder lekker. Per stuk betaal je tussen de €3,95 en €5,50. Verder kan je ook voor salades bij Sugo terecht, je kunt hier kiezen uit 4 opties (helaas niet vegan).

Hotspot: Sugo, Amsterdam

Er is zojuist een nieuwe vestiging geopend in Eindhoven, mocht Amsterdam te ver weg zijn voor je. Sugo zit daarnaast ook in Rotterdam op 2 locaties, bij de Westblaak en in de Aert van Nesstraat.

Openingstijden: Verschilt per locatie, de vestiging in Amsterdam is elke dag van 11:00 tot 22:00 uur geopend.
Ook vegan? 
Ja, zo’n 4 verschillende opties elke dag.

Website: www.sugopizza.nl
Instagram & Facebook5 thoughts on “Sugo: alle pizza’s die je maar kunt bedenken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *