Spirit: plantaardige kilo’s scheppen

Spirit: plantaardige kilo’s scheppen

Een 100% vega buffet waar je kunt opscheppen wat je wilt en per gram betaalt. Dat is Spirit in essentie. Het mooie is dat veel van de gerechten ook vegan zijn en dat ik nog nooit zoveel keuze heb gehad uit verschillende gerechten in 1 restaurant. En je kunt zowel in Amsterdam als Rotterdam terecht.

Hotspot: Spirit, Amsterdam

Het buffet heeft een centrale plek in het restaurant. Ook de vitrine met taarten is goed gesitueerd, recht in zicht als je de drempel over stapt. Spirit doet me verder een beetje denken aan een chiquere versie van een kantine, maar dan nog steeds wel informeel. Misschien zijn het de dienbladen of is het de ongedwongen sfeer. In elk geval voelt het als een huiskamer. Maar dan met een hele reeks heerlijke gerechten binnen handbereik.

Hotspot: Spirit, Amsterdam

Zo heb je bbq seitan, steamed buns, tientallen frisse salades, geweldige dips, warme pasta, verschillende soepen en ook nog een boel vega(n) toetjes. Het menu verschilt elke keer en je kunt er ook voor het ontbijt en de lunch terecht. Ik moet zeggen dat ik erg benieuwd ben naar het ontbijtbuffet! Als je alles wat je lekker lijkt hebt opgeschept reken je af bij de bar, waarna je nog een drankje kunt bestellen. Of alvast een taartje, voor de lekkere trek.

Hotspot: Spirit, Amsterdam

Openingstijden: Beiden locaties zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 23:00 uur geopend. 
Ook vegan?
Jazeker, de keuze is reuze. Daarnaast is alles 100% vega.

Website: www.spiritrestaurants.nl
Instagram & Facebook1 thought on “Spirit: plantaardige kilo’s scheppen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *