SLA: meer dan konijnenvoer

SLA: meer dan konijnenvoer

Een salade is iets wat ik niet altijd kies in een restaurant. Het lijkt eenvoudig te maken in vergelijking met de meeste andere gerechten in restaurants en het is niet altijd even vullend. Bij SLA brengen ze hier verandering in. Ze serveren er gezonde, goed vullende salades en schudden naast de standaard opties ook bijzondere combinaties uit hun mouw.

Hotspot: SLA, Amsterdam

Naast de specials op de kaart kan je jouw salade ook zelf customizen uit de ingrediënten die ze aanbieden. Geweldig vind ik dit, want je weet zelf het beste wat je lekker vindt. SLA is inmiddels een keten en zit dus op verschillende plekken in Nederland. Niet alleen Amsterdammers kunnen genieten van SLA. Er zitten ook vestigingen in Haarlem, Utrecht en Rotterdam. Al heeft Amsterdam met 7 winkels wel de meeste vestigingen. Ik ging naar die op de Haarlemmerdijk, in het centrum van Amsterdam.

Hotspot: SLA, Amsterdam

In mijn salade combineerde ik al mijn favoriete ingrediënten. Dan is het al veel lastiger om het niet lekker te vinden! Wij kwamen iets voor 19:00 uur binnen en er was helaas al redelijk veel op. Ik leukte daarom mijn vegan sushi pokébowl (€10,90) op met gerookte tofu in plaats van de tempeh tamari die er normaal gesproken in gaat. De prijzen liggen tussen €9,90 en €12,90, helemaal niet duur voor zo’n voedzame maaltijd. Daarnaast is het gewoon reuze lekker. Ik ga een strippenkaart halen!

Hotspot: SLA, Amsterdam

Openingstijden: Maandag t/m zondag van 11:00 tot 21:00 uur geopend.
Ook vegan? Yes, er staan maar liefst 10 specials op de menukaart, je kunt zelf iets samenstellen en er zijn ook 2 soorten soepen en 4 soorten gebakjes veganistisch te bestellen.

Website: ilovesla.com
Instagram & Facebook

Bestellen jullie salades als je uiteten gaat?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *