Review: Too Good To Go app

Review: Too Good To Go app

Dé app om voedselverspilling tegen te gaan

Het stond al een tijd op mijn to do lijst: eten bestellen met de Too Good To Go app. Dit is een app waarbij je in de buurt (nog niet in alle steden) bij deelnemende restaurants, cafés en supermarkten voor een klein bedrag een goodiebag vol eten mag ophalen. Aangezien ik vegetariër ben twijfelde ik of het iets voor mij zou zijn, je kan immers geen bepaalde voorkeuren opgeven.

Review: Too Good To Go app

Toch maar proberen… voor €4,50 bestelde ik eten bij Exki op Amsterdam Centraal Station, wat ik tussen 20 en 21:30u kon ophalen. Exki leek me een goede keuze, aangezien zij vrij veel vegetarische opties hebben. Het ophalen verliep vlekkeloos. Je betaalt al vooraf in de app en op locatie hoef je dan alleen af te halen en je bon in de app te laten swipen. No problemo.

Review: Too Good To Go app

In mijn pakketje zaten 2 belegde broodjes en een salade. Helaas was de salade met kip, maar bij de broodjes kon ik gelukkig mijn voorkeur aangeven voor iets vegetarisch. Het ligt er maar net aan wat ze over hebben. Je zou altijd vooraf een berichtje kunnen sturen naar het restaurant om te vragen of ze iets hebben wat aan jouw allergie of dieet voldoet. Uiteindelijk lekker gegeten met mijn geitenkaas en brie broodjes. Ik ben fan van de app!

De key is om flexibel te zijn als je via de Too Good To Go app bestelt. Al kan je met de keuze van je restaurant ook al een hoop uitsluiten. Zo heb je bijvoorbeeld sushi tentjes, juice bars, burger restaurants, Italiaanse heerlijkheden, hummus barretjes en veel meer! Wellicht dat ze het in de toekomst wel mogelijk gaan maken, om makkelijk vega(n) maaltijden af te halen. En het zou ook heel chill zijn als je met iDeal kon betalen in de app. Nu kan dat enkel nog met een creditcard of PayPal.

Ook vegan? Stuur van tevoren een berichtje naar het restaurant om te vragen of dit mogelijk is, anders heb je geen zekerheid.

Website: toogoodtogo.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *