Pluk: tot in de puntjes verzorgd

Pluk: tot in de puntjes verzorgd

De 9 straatjes zijn 1 van de beste winkelstraten van Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar een groot assortiment of de geijkte winkels dan is de Kalverstraat meer voor jou. Voor al het andere; ga naar de 9 straatjes! Al shoppend langs de grachten krijg je dat echte gezellige Amsterdam gevoel. En ook niet onbelangrijk, je kunt er de leukste hotspots vinden. Zoals Pluk!

Hotspot: Pluk, Amsterdam

Zo vind je er Pluk, Instagrammable hotspot van Iris Zeilstra, die naast dit café ook horecazaken Ree7 en De Luwte op haar naam heeft staan. Zodra je 1 voet over de drempel zet zie je gelijk rechts de grote bar waarop de lekkerste taartjes en andere zoete creaties staan te pronken. Links bevindt zich de conceptstore. Niet te lang blijven hangen, anders heb je binnen de kortste keren veel meer uitgegeven aan de schattige hebbedingetjes dan je vooraf gepland had.

Hotspot: Pluk, Amsterdam

Het is dat ik vlak voordat ik hier kwam al een taartje op had, maar anders zou ik het wel weten met pancakes (€9,50) en warm winter freakshakes (€6,90) op de kaart. Lekkere hartige gerechten op de kaart zijn onder andere Pluk Healthy Breakfast, waarbij je van alles krijgt voor het ontbijt voor €12,50, de smashed avocado sandwich met gepocheerde eieren en chili vlokken (€8,50) en de Bali Salad (€10,50), gevuld met onder andere falafel, tauge en wortel.

Hotspot: Pluk, Amsterdam

Openingstijden: Elke dag geopend van 09:00 tot 18:00 uur.
Ook vegan? Ja, verschillende opties.

Website: www.pluk-amsterdam.com
Instagram & Facebook



2 thoughts on “Pluk: tot in de puntjes verzorgd”

  • Ooh hier wil ik naartoe! Ben al jaren niet meer in Amsterdam geweest. De laatste keer is zeker wel 10 jaar geleden haha toch maar snel eens die 9 straatjes opzoeken dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *