Nieuw: Veggie McChicken van de McDonald’s

Nieuw: Veggie McChicken van de McDonald’s

McDonald’s, volgens mij hebben de meeste mensen er een haat/liefde verhouding mee. Het zit overal en is handig als snelle hap, maar meestal voel je je achteraf net zoals het voedsel wat er geserveerd wordt. Ik kom er dus ook bijna nooit, maar als ik ga is het voor de groenteburger of de McFlurry. En laten ze nu sinds kort nieuwe vegaburgers hebben geïntroduceerd hebben in het assortiment. Daarvoor hobbel ik ook wel even langs de McDonald’s.

Veggie McChicken, McDonald's

Helaas betekent dit ook dat de (vegan) groenteburger uit het assortiment is gehaald, waar ik wel flink van baal. Wel dus 2 nieuwe vegetarische burgers daarvoor in de plaats: de Veggie McChicken (€3,90) en de Veggie Homestyle Crispy Chicken (€5,15). Ze zijn wat aan de prijs, maar dat is tegenwoordig een beetje de trend bij de McDonald’s. Voor deze veggie burgers werkt McDonald’s samen met Valess, dit is een vleesvervanger op basis van zuivel. Ik probeerde de Veggie McChicken en ik moet zeggen dat deze me goed smaakte. De burger is simpel en lekker. Het standaard sesambroodje maken ze af met ijsbergsla, de chickenburger van Valess en sandwichsaus (soort frisse mayonaise).

Veggie McChicken, McDonald's

De chickenburger is zacht en subtiel van smaak. Ik moet zeggen dat ik meer fan was van de groenteburger, die had een wat meer uitgesproken smaak, maar deze is ook zeker niet verkeerd. Misschien dat de deluxe versie wat extra’s toevoegt qua smaak. De Veggie Homestyle Crispy Chicken is de Valess chickenburger op een luxe sesambroodje met Cheddar kaas, Batavia sla, rode ui en gekarameliseerde uiencompote, afgemaakt met spicy pimento saus.

Oftewel: top dat ze vegetarische opties hebben toegevoegd aan het menu bij de McDonald’s. De smaak is prima, niet heel bijzonder, maar fijn dat de optie er is!

Openingstijden: De openingstijden verschillen per filiaal.
Ook vegan? Helaas niet

Website: www.mcdonalds.nl
Instagram & Facebook

Ben je #teamveggiemcchicken of was je meer #teamgroenteburger?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *