Nieuw: Vegan Shoarma Pizza van New York Pizza

Nieuw: Vegan Shoarma Pizza van New York Pizza

De vegan pizza: maker of kraker?

Op Instagram ontstond er een ware hysterie toen bekend werd dat New York Pizza met 2 vegan pizza’s zou komen. Mijn verwachtingen waren dan ook hoog bij het nemen van de eerste hap. Kon deze vegan pizza het waarmaken?

Hotspot: Vegan Shoarma Pizza, New York Pizza

De pizza werd precies op het door ons aangegeven tijdstip bezorgd. Super handig, want zo kan je al bestellen als je nog op je werk of in de studiebanken zit. De doos ging vol spanning open en de eerste indruk was zeker niet verkeerd. In tegendeel, dit kon weleens een match made in heaven worden.

De bodem is zoals we hem van New York Pizza kennen. Zacht en met een goede smaak. Echter niet knapperig zoals een Italiaanse pizzabodem. De smaak van de toppings was oké. Ik vond het eerlijk gezegd niet de lekkerste pizza ooit. Zo vond ik bijvoorbeeld de vegan kaas niet de lekkerste en had of de knoflooksaus, of de vegan shoarma een ietwat gekke nasmaak. Misschien dat de andere vegan pizza op het menu meer mijn smaak is.

Hotspot: Vegan Shoarma Pizza, New York Pizza

Wel super tof dat New York Pizza nu met vegan pizza’s komt. Ze voelen goed aan dat hier veel vraag naar is. Overigens wordt voor elke verkochte pizza €1 gedoneerd aan de internationale non-profit organisatie Sea Shepherd. Het geld dat ze ophalen via New York Pizza wordt besteed aan de bescherming van de haaien (inmiddels al bija €60.000). Dit is een doel dat ik graag wil steunen en het maakt voor mij de redelijk hoge prijs van €13 voor een kleine pizza (25cm) weer goed.

Openingstijden: Verschilt per vestiging, kijk op Google Maps welke vestiging bij jouw in de buurt zit.
Ook vegan? Ja, helemaal vegan! Net als de Vegan Veggie pizza van New York Pizza.

Website: www.newyorkpizza.nl
Instagram & Facebook

Hoe vinden jullie de vegan pizza’s van New York Pizza? 

 1 thought on “Nieuw: Vegan Shoarma Pizza van New York Pizza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *