Nieuw: vegan hotdogs bij IKEA

Nieuw: vegan hotdogs bij IKEA

Ein-de-lijk! Verklaar me voor gek, maar toen ik 17 jaar geleden vegetariër werd vond ik het altijd jammer dat ik na een shopsessie bij de IKEA geen hotdog kon nemen. Niet zo zeer om de hotdog zelf, nee, het ging mij meer om de sausjes die je zelf kon tappen. En nu, in 2018, is deze droom toch in vervulling gekomen IKEA serveert vegan hotdogs!

Nieuw: IKEA vegan hotdogs
Voor slechts €0,50 (!) scoor je al zo’n veganistische heerlijkheid. En voor €0,70 krijg je er ook uitjes en rode kool bij. Het broodje is inmiddels ook vegan, want ze zijn geswitcht van broodjes op melkbasis naar broodjes op waterbasis. De smaak is wat je van IKEA gewend bent: top voor het geld, maar verder geen culinair hoogstandje. Het broodje was wat droog en het worstje redelijk zacht en viel makkelijk uit elkaar. Echter was ik voor die prijs en voor het feit dat ze dit nu aanbieden erg content met mijn hotdog. Ik zal deze dus zeker nog eens nemen. Het worstje bestaat overigens uit een mix van onder andere rode linzen, quinoa, wortels, boerenkool, kurkuma en gember.

Super initiatief hoor IKEA!

Openingstijden: Verschilt per locatie. De IKEA waar ik heen ging, in Amsterdam, is van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur geopend en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.
Ook vegan? Helemaal vegan.

Website: www.ikea.com/nl
Instagram & Facebook

Heb jij hem al geproefd?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *