Nieuw: Vega grillburger van de FEBO

Nieuw: Vega grillburger van de FEBO

De klassieke grillburger met een vega twist

Op de 1e dag van de nationale week zonder vlees werd het groots aangekondigd. Snackbar de FEBO voegt een vegaburger toe aan het assortiment. Je kon die dag de vega grillburger gratis proeven bij het FEBO filiaal op de Ferdinand Bolstraat, de allereerste vestiging van de FEBO. De actie was een grote hit en er kwamen maar liefst 3600 mensen op af. Reden genoeg om de dag daarna zelf even langs te gaan om deze vegaburger eens kritisch te testen.

Vega grillburger FEBO

Oké, ik zag er misschien niet al te kritisch uit … eerder enthousiast 😉 Gelukkig bleef ik dit ook nadat ik een hap had genomen, want deze vega grillburger is erg lekker! Het broodje is ietwat knapperig, de burger helemaal niet droog en de saus past er goed bij, die maakt alles tot een smakelijk geheel. De burger wordt verkocht voor €2,50, vind ik een zeer schappelijke prijs. Je kunt de burger vinden in de automatiek (in de muur) en als hij daar op is kan je hem ook aan de kassa bestellen.

Vega grillburger Febo

De grillburger blijkt, naast de kroket, de populairste snack te zijn van de FEBO dus het is super leuk dat deze nu ook vegetarisch te bestellen is. Sowieso is het echt top dat FEBO inhaakt op de trend dat mensen steeds bewuster omgaan met eten, en dat er meer en meer vegetarische en veganistische tentjes in Amsterdam bijkomen. Ik vind het echt een prima alternatief voor de kaassoufflé en een perfecte snack voor na het uitgaan!

Openingstijden: De openingstijden verschillen per vestiging. De vestiging in de Ferdinand Bolstraat is bijvoorbeeld geopend maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 22:00 en zondag van 13:00 tot 22:00 uur.
Ook vegan? Nu nog niet, maar ze zijn volop bezig met het ontwikkelen van een vegan burger.

Website: www.febo.nl/nieuws/vegaburger
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *