Nieuw: Beckers vega snacks

Nieuw: Beckers vega snacks

Beckers goes way back. Het merk bestaat al meer dan 60 jaar en is bekend geworden met de uitvinding van de frikandel. Niets dus wat je zo associeren met vegetarisch eten. Om het tegendeel te bewijzen komt Beckers nu met een volledig vegetarisch assortiment!

Nieuw: Beckers vega snacks

Niet 1 of 2 snacks, maar een hele vega lijn bestaande uit frikandellen, kroketten, nuggets, bitterballen en een snack mix. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid heeft Becker’s afgelopen weekend een pop-up vegetaria geopend waar ze alle snacks voor €1 verkochten. Het komt niet vaak voor dat je alles op de menukaart kan bestellen, dus nu nam ik het ervan en deed een grote proeftest. Welke zou ik later in de supermarkt gaan opzoeken in het vriesvak?

Nieuw: Beckers vega snacks

Van alle snacks was ik het meest onder de indruk van de kroket, en dus ook de bitterballen. Heerlijk om ook eens een broodje kroket te eten en weer eens wat anders dan de groentekroket. Daarnaast was hij crunchy, smaakvol en de textuur was goed. Het doet niet onder voor een vleeskroket. Ook was ik fan van de frikandel, want een vega variant heb ik nog nooit gegeten! Ik smulde ervan. De nuggets vond ik het minst speciaal, die heb ik weleens beter geproefd.

Nieuw: Beckers vega snacks

Alles was klaargemaakt in de airfryer, maar dit kan ook in de oven. De vega lijn bij Beckers is verkrijgbaar bij grote filialen van de Albert Heijn en Jumbo en liggen in het vriesvak. Mij lijkt het een leuk plan om de snacks op een feestje te serveren zonder erbij te zeggen of het vlees of vega is haha. Wie doet er mee?

Waar te koop? Bij de meeste Albert Heijn en Jumbo winkels.
Ook vegan? Nee

Website: www.beckers.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *