Mr. & Mrs. Watson: een vegan kaashemel

Mr. & Mrs. Watson: een vegan kaashemel

Als je veganist hoef je kaasfondue niet volledig af te schrijven, heus niet. Het enige wat je moet doen is een bezoekje brengen aan Mr. & Mrs. Watson en je belandt zo in de vegan kaashemel. Naast kaasfondue staan er nog tal van andere goede gerechten op de kaart.

Hotspot: Mr. & Mrs. Watson, Amsterdam

Zo at ik bijvoorbeeld de Sloppy Cheese Steak Bun (€13,50). Dit is een burger met gebakken stukjes ‘steak’, groenten, vegan kaassaus en zoete mosterdsaus. Daarnaast had ik een mix van gewone en zoete aardappelfrietjes. Een zeer geslaagd maaltje. Als voorgerecht probeerden we de vegan bitterballen uit in 2 varianten: de Mexicaanse chili bitterballen en de Thaise kokoscurry bitterballen (ieder €7,50 per portie). Vooral van de kokoscurry ballen kon ik er wel 10 op! Mega lekker. Ze hebben zelfs een heuse vegan kaasfondue (€18,50) met cashewnoten en ook het klassieke kaasplankje staat op het menu (€14,50).

Hotspot: Mr. & Mrs. Watson, Amsterdam

Binnen ziet Mr. & Mrs. Watson er schattig uit. Een beetje in de stijl van een Franse Bistro, romantisch en warm. Ik raad je aan om, zeker in het weekend, vooraf te reserveren zodat je een plek krijgt toebedeeld op de begane grond van het restaurant. Wij zaten in de kelder omdat er verder geen plek was en hoewel dat wel gezellig was miste ik de sfeer. Als je het geluk hebt dat het zonnig is dan kan je ook plaatsnemen op 1 van de picknicktafels buiten.

Hotspot: Mr. & Mrs. Watson, Amsterdam

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 11:30 tot 23:00 uur geopend. Let op, de keuken sluit om 22:00 uur.
Ook vegan? Alles is vegan. Ik herhaal: alles is vegan.

Website: www.watson.bar
Instagram & Facebook

Ga jij weleens naar een vegan restaurant?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *