Meat & Greek: de lekkerste vega(n) gyros van Amsterdam

Meat & Greek: de lekkerste vega(n) gyros van Amsterdam

Ergens op de Utrechtsestraat heb ik een geheim ontdekt. Een geheim dat ik nu met jullie ga delen. Ik heb namelijk de lekkerste vega(n) gyros van Amsterdam ontdekt! Bij dit tentje serveren ze een zachte pita, romige tzatziki, gekruide vegan kip en pittige feta. Meat & Greek is echt één van mijn favoriete hotspots geworden.

Hotspot: Meat & Greek, Amsterdam

De Griekse Mano weet wat lekker is. Samen met zijn Duitse vriendin Sarah zijn ze eigenaar van Meat & Greek. Hierbij draait het echt om kwaliteit producten, zoveel mogelijkse Griekse producten en eeuwenoude familierecepten in een nieuw jasje. Op de kaart staan verschillende soorten pita gyros. Het vlees schijnt heerlijk te zijn, maar nog beter is hun vegan gyros (€8,50) met kip van de vegetarische slager. Je weet niet wat je proeft, echt subliem. Ze hebben al vaak gehad dat mensen boos terug kwamen, aangezien ze dachten dat het echt vlees was.

Hotspot: Meat & Greek, Amsterdam

Meat & Greek is een klein tentje, dus je moet soms even wachten dat je kunt zitten. Er zijn een stuk of 7 tafeltjes die knus staan opgesteld. Je kunt ook je gyros meenemen en aan de grachten gaan zitten. Stel je eigen gyros samen en kies hiervoor uit een scala aan toppings of kies 1 van de 6 specials van de kaart. Ook hebben ze echte Griekse koffie en Griekse salade en als dessert kan je voor de Griekse yoghurt met honing gaan. Καλή όρεξη (eet smakelijk)! 
Openingstijden: Elke dag van 12:00 tot 22:00 uur geopend.
Ook vegan? Ja!

Website: www.meat-and-greek.com
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *