Maza: enkel falafel en hummus

Maza: enkel falafel en hummus

Maza is echt een speciaalzaak. Gespecialiseerd in enkel de lekkerste smaken hummus. Je kent het merk misschien wel van de bakjes hummus in de supermarkt, maar ze hebben in het winkelcentrum van Amstelveen ook een heus restaurantje waar je tijdens de lunch voor lekkere Midden-Oosterse gerechten terecht kunt.

Hotspot: Maza, Amstelveen

Het is een klein en knus plekje, waar zo’n 10 mensen kunnen zitten. Afhalen is daarom ook mogelijk. Samen met een vriendin deelde ik de falafel schotel (€12). Hiervoor krijg je 3 verschillende smaken hummus, pita brood, falafel en olijven. Echt super lekker smaakt alles! Een goed vullende lunch. Naast deze schotel kan je bij Maza ook wijnen en olijfolie kopen. Sapjes en limonades pak je uit de koeling. Niet het meest knusse restaurant dus, maar een goede pitstop tijdens het shoppen in Amstelveen en weer net even een andere lunch dan een broodje.

Wil je thuis zo’n schotel namaken dan komt dat goed uit, want je koopt in deze vestiging ook gelijk de verschillende varianten hummus voor thuis.

Openingstijden: Maandag t/m woensdag van 09:00 tot 18:00 uur geopend, donderdag van 09:00 tot 20:00 uur, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.
Ook vegan? Ja, het meeste is vegan. Let wel op, in bijvoorbeeld de Baba Anoesch zit mayonaise.

Website: www.maza.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *