Little Lovely Living: een overload aan schattigheid

Little Lovely Living: een overload aan schattigheid

In Groningen ontdekte ik het meest schattige café ooit. Volledig uitgerust met enkel pastel tinten, hebbedingetjes overal en opties op de menukaart als roze chocolademelk, unicorn suikerspin ijsjes en cupcakes in alle kleuren van de regenboog. Net een over the top Koreaans café!

Hotspot: Little Lovely Living, Groningen

Verzet je er niet tegen als je de drempel over stapt. Little Lovely Living is op en top schattigheid. Aan de kids is volop gedacht met speciale opties op de menukaart en een speelplek binnen, maar ook als volwassene heb je het hier naar je zin. Zo scoor je er de leukste cadeautjes en eet je de lekkerste taartjes. Allemaal om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Geluk zit immers in de kleine dingen vinden de vrouwen achter Little Lovely Living.

Hotspot: Little Lovely Living, Groningen

Geen trek? Stap alsnog binnen voor de concepstore. Ik kocht hier hele leuke kaarten (€2-3) met opschriften als ‘Pies before guys’ en ‘Love you a latte’ en er is nog veel meer. Daarnaast kwam ik erachter dat ik eigenlijk echt een lunchbox met kleine beertjes nodig heb, evenals een thermosfles met unicorns erop… Ook allemaal online verkrijgbaar, mocht een tripje naar Groningen er niet in zitten!

Openingstijden: Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur geopend, zondag en maandag vanaf 12:00 uur. Eindtijden wisselen van 18:00 tot 21:00 uur.
Ook vegan? Nee

Website: www.alittlelovelycompany.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *