Koffie & Koffie: opwarmen in Ede

Koffie & Koffie: opwarmen in Ede

Tijd voor weer een hotspot buiten de bekende steden. Zo zit er in Ede een te schattig koffietentje! Met deze temperaturen is het enige juiste wat je kunt doen in de stad het opwarmen met een thee of warme chocolademelk en een boek in het gezellige interieur van Koffie & Koffie.

Hotspot: Koffie & Koffie, Ede

Stap er binnen, klap je boek open en ga er nooit meer weg. Het interieur is heel uitnodigend. Ze hebben een hele reeks taartjes en gebak dat staat uitgestald op de toonbank. Beetje lastig inhouden? Dat wel, maar er zijn ook genoeg lekkere broodjes en salades te verkrijgen. Ook vegetarische opties als avocado toast, Italiaanse broodjes met verse pesto, en alles voor prima prijzen. Als je iets te vieren hebt kan je gaan voor de Tea Special (€19) of de Afternoon Tea (€29,50). Midden in de winkelstraat zit je overigens perfect om lekker het winkelend publiek te bekijken vanachter het raam. Veilig met je kop warme koffie. Life’s good.

Hotspot: Koffie & Koffie, Ede

Het leuke van dit knusse café is dat de menukaart elke keer wisselt. Wel elke keer in het kader van hun missie om zoveel mogelijk verse en huisgemaakte producten te gebruiken. Zo verassen ze het publiek keer op keer met nieuwe taarten op de toonbank of nieuwe lunch opties. Uitgegeten? Vergeet ook niet een kijkje te nemen in de conceptstore. Zo scoorde ik er een set Pink Hot Chocolate voor een verjaardag.

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 09:30 tot 17:30 uur geopend, vrijdag van 09:30 tot 21:00 uur, zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur en op zondag gesloten.
Ook vegan? Yes, veganistische opties beschikbaar, voor zowel de broodjes, taartjes als de drankjes.

Website: koffie-en-koffie.nl
Instagram & Facebook

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *