Hotspot: Y.A.M.

Hotspot: Y.A.M.

Een dagje Harderwijk

Afgelopen weekend heb ik Harderwijk bezocht en werd ik hierdoor aangenaam verrast. Wat een leuk stad is dat! Er is een gezellig centrum, een klein strandje, leuke winkels en er heerst een goede, relaxte sfeer. Tijdens mijn ontdekkingstocht stuitte ik op Y.A.M., een café dat middenin het centrum ligt en er uitnodigend uitziet. Klik verder om te weten wat ik er van vind.

Hotspot: Y.A.M., Harderwijk

Van binnen ziet Y.A.M. erg heel leuk uit. Ze hebben een met tegeltjes behangen muur waar groot ‘Coffee’ op staat. Daarnaast staat er een combinatie aan leuke stoeltjes en is er een kleine conceptstore waarin de lekkerste producten verkocht worden. Over het algemeen is het heel hipster dus. En daarom had ik meer verwacht van de menukaart.

Hotspot: Y.A.M., Harderwijk

Op de kaart vind je enkel de standaard lunchcafé gerechten. Zo hebben ze tosti’s, belegde broodjes met hummus en geitenkaas en natuurlijk de bekende vegetarische geitenkaas salade. Op zich niks mis mee, maar ik had vanwege de look & feel van het café iets meer verwacht buiten de geijkte lunch gerechten. Wel leuk is het aanbod taartjes dat ze hebben, waarvan een hoop ook gluten- en lactosevrij is en ook veganistisch. Zelf aasde ik op de Red Velvet macaron, maar deze was helaas niet in voorraad. Tijdens mijn bezoek kwamen er veel mensen langs voor het ijs, dus dit moet vast en zeker goed zijn 😉

Openingstijden: Maandag van 12:00 tot 18:00 uur geopend, dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
Ook vegan? Ja, meerdere dingen. Zowel wat drankjes, taartjes en een lunchgerecht met hummus.

Website: www.yamstore.nl
Instagram & Facebook

Kom jij weleens in Harderwijk?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *