Hotspot: Woodstone

Hotspot: Woodstone

In Italiaanse sferen met de houtoven van Almere

Het populairste Italiaanse restaurant in het centrum van Almere Stad? Dat moet Woodstone zijn. Vrijwel sinds de opening is Woodstone een razend succes in Almere. En ik snap best waarom. De pizza Farnese is een persoonlijk favoriet en bevat ingrediënten als geitenkaas, honing-balsamico, pestodressing en gekarameliseerde uitjes.

Hotspot: Woodstone, Almere

Woodstone in Almere is groots opgezet. Het interieur is warm, donker en classy. Het is er makkelijk om je een avondje volledig thuis te voelen. Ga je voor pizza, dan heb je maar liefst keuze uit 27 varianten. Dit zijn klassieke pizza’s, zoals de Margherita (€8,95), en minder klassieke variaties, zoals de Tartufo (€14,95), met verschillende soorten paddenstoelen. Daarnaast is het bijna zonde als je niet een borrelhapje vooraf neemt. De knoflook-rozemarijn pizzasticks met basilicumaioli (€3,75) zijn namelijk om je vingers bij af te likken zo lekker. Super fijn dat er naast tientallen vegetarische opties ook veganistische en glutenvrije gerechten op de kaart staan.

Hotspot: Woodstone, Almere

Wat ik laatst ontdekte was dat Woodstone tussen 12:00 en 16:00 uur Cicchetti serveert, oftewel Italiaanse tapas. Voor 3 stuks betaal je €5,50 en voor 5 stuks €7,95. Hier zitten geweldige borrel opties bij, onder andere een mini kaasfondue en een mini pizza Farnese. Zie je Woodstone wel zitten, maar woon je niet in de buurt van Almere? Dat is geen probleem want er zitten ook vestigingen in Alphen a/d Rijn, Haarlem, Hoofddorp en Zoetermeer.

Openingstijden: Alle vestigingen zijn elke dag van 12:00 tot 23:00 uur geopend.
Ook vegan? Ja

Website: www.woodstonepizza.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw favoriete pizza plek? Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *