Hotspot: Vegan Junk Food Bar

Hotspot: Vegan Junk Food Bar

Verantwoord snacken met vegan fastfood

Een vegetarische chef met een populair burger restaurant, dat zorgt voor kriebels natuurlijk. Kriebels om een nieuwe plek te openen waar hij ook plantaardige burgers en andere snacks kan voorschotelen. Lucky us, want nu bestaat er de Vegan Junk Food Bar, waar je stoutste vegan dromen uitkomen. Burgers? Check. Shoarma? Check. Friet? Dubbelcheck. En zelfs bitterballen! Alles in deze burgertent is veganistisch, wat eindelijk voor wat menu keuzestress gaat zorgen bij de vegans. Yay!

Natuurlijk ben ik er al meerdere keren geweest (I love it so much!) en ik ben in het bijzonder fan van de “loaded  VJFB”, een soort vegan kapsalon met patat, saus, vegan shoarma, kaas, knoflook en lekker veel kruiden (voor rond de 9 euro krijg je enorme portie). Daarnaast zijn de Pakistaanse bitterballen ook echt heerlijk! Ik heb het eigenlijk een beetje mijn persoonlijke missie gemaakt om alles van het menu een keer te proeven 😉 De patat smaakt goed, maar verder niet erg bijzonder. Ik moet zeggen dat ik op andere locaties weleens beter heb geproefd, maar je komt hier natuurlijk ook voor de snacks.

De inrichting is heel simpel gehouden, het gaf mij een beetje een hipster snackbar gevoel. Het komt voor dat je een tijdje aan het wachten bent op je eten en op een tafeltje, dus ga er heen voordat je mega honger hebt gekregen. De prijzen zijn best wel prima, maar iets duurder dan je snackbar om de hoek.

Inmiddels is deze tent zo populair dat er een tweede vestiging is geopend aan het Marie Heinekenplein. Deze heeft meer een restaurant-vibe en serveert een uitgebreider menu, ook met glutenvrije opties. Wat mij betreft echt een dikke aanrader de Vegan Junk Food Bar, ook als je geen vegan bent!

Openingstijden:
Elke dag van 12:00 tot 20:00 uur
Ook vegan? Ja, alles is vegan!

Website: www.veganjunkfoodbar.com
Instagram & Facebook8 thoughts on “Hotspot: Vegan Junk Food Bar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *