Hotspot: The Streetfood Club

Hotspot: The Streetfood Club

Het beste van de wereld in Utrecht op je bord

Op reis proef je de lekkerste streetfood gerechten. Acai bowls op Bali, stapels pannenkoeken in Amerika en verse springrolls in Vietnam. The Streetfood Club in Utrecht brengt je door middel van eten terug naar alle streken en hoeken van de wereld. En daarvoor hoef je niet eens de stad uit!

Hotspot: The Streetfood Club, Utrecht

The Streetfood Club is een super groot restaurant. Het terras heeft al veel (roze!) tafels, maar bij binnenkomst stond ik perplex om hoe groot het binnen nog is. Door middel van het opdelen van het restaurant in 3 matchende stijlen oogt het toch niet massaal en ongezellig. Er heerst een goede sfeer. Daarnaast hebben ze op meerdere plekjes een soort Instagram-waardige fotohoekjes gecreëerd. Slimme marketing tactiek.

Hotspot: The Streetfood Club, Utrecht

Maar het belangrijkste blijft toch altijd het eten. Ik ging voor de lunch naar The Streetfood Club en bestelde de Acaï bowl en The natural pancakes. De prijzen zijn aan de hoge kant voor de porties die je krijgt, maar niks extreems. Je betaalt rond de €8/9 voor een brunchgerecht en voor het diner kan je meerdere hapjes bestellen van rond de €6. De Acaï bowl (€8) was echt perfectie. De smaak was totaal niet flauw, maar juist sterk en fris. En het fruit en de granola er in maakte het af. Hier zou ik zeker voor terugkomen. De pancakes (€8) daarentegen waren wat minder, het geheel was een beetje droog en het gerecht mistte smaak. Ik dronk hierbij een Yuzuka Yuzu limonade van €4,50 die wel weer erg lekker was. Je moet dus een beetje ontdekken wat er lekker is en wat niet.

Andere vegetarische gerechten op de kaart zijn onder andere een Griekse salade, Burrata, avocado op zuurdesembrood, currybrood met dips en gado gado.

Hotspot: The Streetfood Club, Utrecht

Openingstijden: Elke dag van 10:00 tot ‘laat’ geopend.
Ook vegan? Ja, enkele gerechten.

Website: thestreetfoodclub.nl
Instagram & Facebook

Wat vind jij van deze nieuwe hotspot?1 thought on “Hotspot: The Streetfood Club”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *