Hotspot: Teds

Hotspot: Teds

Brunchen als een koning

Hoe zou de brunch er in de hemel uitzien? Zouden ze ook gepocheerde eieren hebben met avocado en spinazie geserveerd op een ambachtelijk zuurdesem broodje? Of bananen pannenkoekjes met Nutella drizzle en plakjes banaan? Zoals je bij Teds bruncht, brunch je nergens. En ook voor de borrel en de lunch kan je er goed terecht.

Hotspot: Teds, Utrecht

Teds zit in een groot grachtenpand middenin het centrum van Utrecht. Het café is in meerdere ruimtes verdeeld met elk zijn eigen stijl. Als je een geluksvogel bent scoor je een plekje op het terras aan het water. Op de kaart staat van alles. Zo heb je dus een uitgebreide brunch kaart, maar er staan ook salades (tussen de €10,50 en €13,50) en taartjes (rond de €4) op het menu.

Hotspot: Teds, Utrecht

De sfeer zit er goed in bij Teds. Overal hoor je mensen praten en lachen en het is er altijd vol. Houd er dus rekening mee, je kunt helaas niet zomaar binnenlopen voor de brunch. Of je moet vroeg komen of geluk hebben. Je kunt juist ook laat komen, want Teds heeft een all-day brunch principe, wat betekent dat je de brunch gerechten van de kaart de hele dag kunt bestellen. Er zitten trouwens ook vestigingen van Teds in Amsterdam en in Den Haag, mocht dat dichterbij voor je zijn.

Openingstijden: Elke dag van 09:00 tot 17:00 uur geopend, de vestiging in Amsterdam zelfs van 08:00 tot 17:00 uur.
Ook vegan? Yes, enkel niet veel keuze

Website: teds-place.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw favo ontbijt plek?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *