Hotspot: ’t Taphuys

Hotspot: ’t Taphuys

Bier en wijn paradijs

Bij ’t Taphuys in Arnhem tap je zelf je eigen biertje of wijntje. Je kunt hierbij kiezen uit 100 verschillende soorten bier en 80 soorten wijn. Genoeg keuze dus om het perfecte drankje te nemen bij je vega groentecurry of je gevulde puntpaprika van de menukaart. En ook als je helemaal niet zo van de bier of wijn bent, zoals ik, is het de moeite waard om een bezoek te brengen.

Hotspot: 't Taphuys, Arnhem

’t Taphuys is een groot café dat ruim en stylish is opgezet. De kers op de taart zijn overduidelijk de meterslange tapwanden waar je jezelf kunt bedienen van een heerlijk koud biertje of een wijntje, voordat je met een pasje afrekent. Je betaalt elk bier per centiliter, dus proeven kan makkelijk! Mocht je geen alcohol drinken, dan zijn er genoeg alternatieven. Er heerst een gezellige sfeer binnen, ondanks de grootte van de ruimte. Naast het binnen gedeelte heeft ’t Taphuys ook een groot terras waar je alles lekker kunt oppeuzelen.

Hotspot: 't Taphuys, Arnhem

Op het menu staan meerdere vegetarische gerechten. Je kunt allerlei kleine hapjes delen, zoals bijvoorbeeld de zoete pofaardappel (€3,50), padron pepers (€5,50), krieltjes (€4), breekbrood  met dips (€7,50), coleslaw (€3,50) en geroosterde groenten van de grill (€4,50). Of ga voor hoofdgerechten als groentecurry (€12,50) of gevulde puntpaprika (€9,50). Er staan zeker ook vegan opties op de kaart, maar er is minder keuze hierin.

Mochten ze met nog meer vega(n) gerechten komen dan houd ik jullie op de hoogte, want qua locatie, uniekheid en sfeer is dit zeker een must-see in Arnhem!

Openingstijden: Elke dag geopend vanaf 11:00 uur. Je kunt eten bestellen tot 22:00 uur.
Ook vegan? Ja

Website: www.taphuysarnhem.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw place to be in Arnhem? 8 thoughts on “Hotspot: ’t Taphuys”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *