Hotspot: Sushito

Hotspot: Sushito

De magie van het combineren van keukens

Wat krijg je als je de Japanse keuken met de Mexicaanse en Hawaiiaanse keuken combineert? Sushito natuurlijk! Deze hotspot serveert enorme rollen sushi, sushi burrito’s, en poké bowls om je handen bij af te likken. Kies uit één van de opties op de kaart of stel je eigen burrito of bowl samen. Een mega grote sushi rol, wie wil dat nu niet proberen?!

Sushito Amsterdam

Aangezien ik vegetariër ben ga ik altijd voor ‘The Veggie’. Dit is een sushi burrito of poké bowl met gemarineerde tofu, komkommer, zeewiersalade, wortel, avocado, gember soja saus en krokante nori tempura. Nu ik dit schrijf krijg ik spontaan weer trek! Mijn vrienden kunnen ‘The Greenery’ met zalm ook erg aanbevelen, voor de viseters onder ons. Het leuke aan Sushito is dat je ook helemaal zelf jouw perfecte dish kan bouwen. Kies uit een sushi burrito, poké bowl of een poké salade en vul deze met jouw ingrediënten naar keuze. Ik vond mijn sushi burrito in elk geval zalig en ben al meerdere keren terug geweest voor meer. Meestal eet ik het ter plekke op in het kleine zitgedeelte boven in de winkel. Afhalen is ook mogelijk.

Als je binnenkomt bij Sushito loop je gelijk tegen de bar aan, waar ze voor jou, voor je neus, de uit de kluiten gewassen sushi roll vers maken. Het interieur past goed bij de het hele concept: hip en simpel, met hier en daar wat Instagram-waardige fotospots zoals het felgroene neon-sign tegenover de kassa. De prijzen liggen tussen de €9,50 en €14,50 en daar heb je flink aan gegeten.

Voor alle Amsterdammers in West is er goed nieuws: jullie hoeven niet meer zo ver te trappen want in de tussentijd is de tweede vestiging geopend aan de Jan Pieter Heijestraat 127.

Openingstijden: Elke dag van 11:00 tot 21:30 uur
Ook vegan? 1 vegan sushi burrito en bowl, maar je kan ook iets zelf samenstellen.

Website: www.sushito.nl
Instagram & Facebook1 thought on “Hotspot: Sushito”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *