Hotspot: Strandzuid

Hotspot: Strandzuid

Strands genieten in de stad

De klok slaat 6 uur. Je werkdag zit er weer op. Je hebt de hele dag binnen gezeten terwijl het zonnetje je naar buiten roept. Zodra je het kantoor uitloopt gooi je, je haren los en lacht. Nu genieten! Voeten in het zand, zonnebril op en een cocktail erbij. Het kan allemaal bij Strandzuid.

Hotspot: Strandzuid, Amsterdam

Strandzuid is het leukst bij lekker weer. Niet dat het interieur binnen niet leuk is, het is zo stylish en gezellig binnen dat overdekt dineren ook zeker geen straf is. Maar hoe lekker is het om na een lange werkdag, of juist midden op een vrije dag met je voeten in het zand te zitten. En dit zonder eerst in een overvolle, hete trein naar Zandvoort te rijden met de rest van Nederland. Vanaf 11:00 uur geopend, en in het weekend al 10:00 uur, voor lunch, borrel en diner. Of gewoon enkel voor een drankje, kan ook gewoon.

Hotspot: Strandzuid, Amsterdam

Vegetarische en veganistische gerechten op de kaart zijn oerbrood met rucola-kaas kroketten van Oma Bobs, een bietenburger, de tomatenparade en nog veel meer. 2 van de 3 desserts zijn vegan. Volop keuze dus! Zowel als vegetariër en als veganist. De prijzen hiervan liggen tussen de €8,50 en €17. Recent hebben ze een nieuwe menukaart geïntroduceerd waarbij er dus meer veganistische gerechten kan bestellen. Ze werken nu volgens het principe ‘Surf, Turf, Earth’. Daarnaast zijn de borrelhapjes een aanrader en ook deze luxe bitter lemon (als hij wel €4 kost mag je hem wel luxe noemen toch) was top.

Hotspot: Strandzuid, Amsterdam

Openingstijden: Doordeweeks van 11:00 tot 01:00 uur geopend en in het weekend van 10:00 tot 01:00 uur.
Ook vegan? Ja, volop keuze!

Website: www.strand-zuid.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw perfecte hotspot na een lange werkdag?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *