Hotspot: Spaghetteria

Hotspot: Spaghetteria

Everything you see I owe to spaghetti

Het is een donderdagavond, je wilt met vrienden gezellig uiteten en bent daarvoor op zoek naar iets lekkers en informeels. Waar ga je heen? Spaghetteria natuurlijk! Met elke week een nieuwe, verrassende kaart is er voor elk wat wils. Niet teveel poespas, maar simpele en lekkere gerechten met goede ingrediënten.

Hotspot: Spaghetteria, Amsterdam

In Amsterdam heeft Spaghetteria inmiddels 4 locaties en recent is er ook een vestiging in Utrecht geopend. Booming business dus. En dat is niet voor niks. Ik ging naar de vestiging in Zuid, deze is redelijk groot en licht opgezet en er hangt een bourgondische sfeer. Gelukkig konden we, ondanks de drukte, zonder te reserveren toch een plekje bemachtigen. Zowel binnen als buiten staan grote familietafels waar je naast elkaar plaatsneemt, naast vrienden en vreemden. Daarnaast zijn er binnen meerdere barretjes gecreëerd waaraan je kunt plaatsnemen. Het schept gelijk een heel informele sfeer.

Hotspot: Spaghetteria, Amsterdam

Op de kaart staan elke week 6 gerechten. De prijzen hiervan liggen tussen de €9 en €14,50. Je weet dus niet vooraf wat je gaat eten, maar er staan altijd vegetarische, vlees en visgerechten op het menu. Voor mij werd het dit keer de ravioli agli spinaci. Dit zijn ravioli gevuld met spinazie en buffelricotta met salie, boter en ricotta salata. Ah, deze smaakte echt heerlijk. De andere vegetarische optie van de week was een penne rigate all’arrabbiata. Ben je iets kieskeurig als het aankomt op eten, dan is dit misschien niet de plek voor jou, want er zijn dus niet enorm veel opties. Als nagerecht serveren ze sgroppino of tiramisu. Meer Italiaans kan je het niet hebben.

Openingstijden: In alle vestigingen is de keuken elke dag geopend vanaf 17:00 uur.
Ook vegan? 
Nee.

Website: www.spaghetteria-pastabar.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *