Hotspot: Meneer Smakers

Hotspot: Meneer Smakers

Burgerpaleis aan de Oudegracht

Lekker? Check. Budget vriendelijk? Check. Zowel vegetarische als veganistische opties? Check. Burgerrestaurant Meneer Smakers heeft het allemaal. Wij aten er de tante Mila burger, waarvan de smaak werkelijk subliem is.

Hotspot: Meneer Smakers, Utrecht

Meneer Smakers is een klein restaurantje in het centrum van Utrecht. Een echte burgerbar. Binnnen eet je, je burger aan hoge bartafeltjes of intiem knus achterin het restaurant. Is het lekker weer? Dan gaat ook het terras open en scoor je een plekje met uitzicht op de gracht. De prijzen van de burgers zijn zeer oké, je betaalt maximaal €9,50 voor een burger, en een frietje erbij is €3,25. Tot 16:00 uur kun je er voor de lunch ook sandwiches bestellen of kies de vegetarische Tante Connie Salade met bonen en geitenkaas.

Hotspot: Meneer Smakers, Utrecht

De burger die wij kozen, de Tante Mila, is een vegetarische burger gemaakt van rode linzen, ui en walnoten, afgemaakt met yoghurtsaus, tomaat en avocado. Hierbij kan je kiezen voor een wit of bruin broodje. Zoals ik al zei smaakte de burger bijzonder lekker. Hier en daar proefde je iets pikants, wat het voor mij des te lekker maakte. De burger viel wel een beetje uit elkaar, alsof die niet helemaal goed doorbakken was. Echter weet ik dat dit niet altijd zo is, dus misschien hadden wij net pech die dag. Naast deze tante Mila heeft Meneer Smakers nog een andere vegetarische burger op het menu staan, namelijk tante Connie met geitenkaas, en een veganistische burger, de tante Lieke, lupinebonen en winterpeen.

Geen ruimte in het knusse restaurantje? Don’t worry, Meneer Smakers heeft nog 3 andere vestigingen in Utrecht.

Openingstijden: Maandag van 12:30 tot 21:00 uur geopend, dinsdag en woensdag van 11:30 tot 21:00 uur, donderdag t/m zaterdag van 11:30 tot 22:00 uur en zondag van 11:30 tot 21:00 uur.
Ook vegan? Ja, er staat 1 vegan burger op het menu: tante Lieke.

Website: www.meneersmakers.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw favoriete burgerbar?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *