Hotspot: Het Pakhuis

Hotspot: Het Pakhuis

Eetcafé met vega saté

Soms wil je als vegetariër ook weleens saté. Tenminste, ik wel. ’t Pakhuis heeft mijn gebeden verhoord want zij serveren een vegetarische saté, inclusief patat met mayo, zoals er ook altijd wordt gedaan met vlees saté. Lees verder om erachter te komen of het wat is.

Hotspot: 't Pakhuis, Amsterdam
Vergeleken met anderen hotspots is ’t Pakhuis een donker hol qua interieur. Al heeft dat wel zijn charme vind ik, net (als) een typische Amsterdamse kroeg sinds 1975. Verwacht in enkel geval geen Instagram-waardige hotspot, maar gewoon een gezellig eetcafé met goede standaard gerechten. Wel heb je kans om de ‘kroegtijger’ te spotten die er elke dag vrolijk rond loopt, zie onderstaande foto.

Op het menu staan naast de vega kipsaté (€14,35) nog enkele andere vegetarische gerechten, zoals de tortilla met feta en spinazie (€12,95), maar ook een ‘kip’ salade (€14,35) en een wisselend vegetarisch gerecht, zoals bijvoorbeeld een vega burger (prijs verschilt per week).

Hotspot: 't Pakhuis, Amsterdam

Voor mij werd het dus de vega kipsaté. ’t Pakhuis serveert de ‘kip’ van de Vegetarische Slager, waarbij het net als bij echte saté op stokjes zit. Flink wat satésaus erover, atjar en noten kroepoek erbij en voilà. Een goed smakend en vullend gerecht. Misschien niet echt veel groenten erbij, maar dat mag best een keertje Het Pakhuis zit dichtbij de Kalverstraat, midden in het centrum van Amsterdam, oftewel een perfecte locatie voor na een dagje shoppen.

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 24:00 uur geopend en zondag van 12:00 tot 22:30 uur.
Ook vegan? Nee

Website: eetcafehetpakhuis.nl
Instagram & Facebook

Wat is jouw favoriete restaurant in het centrum van Amsterdam?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *