Hotspot: Dapp Frietwinkel

Hotspot: Dapp Frietwinkel

Happen naar bio frieten

Weet je wat ik echt een geweldige uitvinding vind, zo’n puntzak patat met een apart kuipje voor de saus. Zo kan je toch de onderste patatjes pakken zonder tot je elleboog met saus besmeurd te zijn. Geniaal! En nog beter als er in die puntzak geweldig lekkere biologische patat zit. Zoals bij Dapp Frietwinkel.

Hotspot: Dapp Frietwinkel, Utrecht

Dapp is een schattig, klein tentje gespecialiseerd in echte biologische patat. De winkel is simpel ingericht. Er staan een paar krukjes, een bankje en verder hangt er een groot menubord. Naast patat kan je er namelijk ook een verscheidenheid aan kroketten kopen. Zo eet je er een geitenkaas kroket, een groente met parmezaanse kaas spelt kroket, een garnalenkroket en een vleeskroket. Allen €2,50 per stuk. En niet alleen in Utrecht geniet je van je kroket met bio frietje, er zijn ook vestigingen van Dapp Frietwinkel in Breda, Zwolle en Leiden.

Hotspot: Dapp Frietwinkel, Utrecht

Terwijl wij wachten, wordt onze verse patat bereid door 2 jonge meiden. Je betaalt voor een middel patat €3,25 en €0,50 tot €0,85 per saus. Niet de meest goedkope puntzak, maar je betaalt net dat beetje extra voor het biologische en duurzame. Iets te gulzig begin ik enthousiast met eten als ik de puntzak krijg aangereikt. Oei, mond verbrand. Het maakt de patatjes er niet minder lekker op. Ze zijn stevig, krokant en niet te zout. Dapp Frietwinkel bevindt zich in Utrecht tussen het Neude en de Oudegracht. En laat ik daar nou net morgen weer in de buurt zijn 😉

Openingstijden: Maandag t/m woensdag en vrijdag en zaterdag geopend van 11:30 tot 21:00 uur, donderdag van 11:30 tot 22:00 uur en zondag van 11:30 tot 19:00 uur.
Ook vegan? Je kunt hier terecht voor patat en veganistische mayonaise.

Website: www.frietwinkel.nl
Instagram & Facebook

Waar haal jij patat?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *