Hotspot: Daen’s

Hotspot: Daen’s

Conceptstore, koffie- en wijnbar in 1

Tijdens het verdwalen in Utrecht kwam ik langs een lief, klein pleintje. Een groot terras nodigde me uit om te gaan zitten. Dit bleek Daen’s te zijn: kledingwinkel en café in 1, inclusief goddelijke chocoladetaart. Goed vertoeven dus als het zonnetje schijnt.

Hotspot: Daen's, Utrecht

Met uitzicht op het stadhuis van Utrecht zit je heerlijk op het grote terras van Daen’s. Je bestelt een kopje koffie, waarbij het moeilijk is om de taarten in de vitrine te negeren. Machtige chocoladetaart of overheerlijke carrot cake. Niet zo van het zoete? Bij Daen’s genoeg keuze uit borrelhapjes, zoals landbrood met huisgemaakte dipjes of nacho’s uit de oven, en ook lunch gerechten en salades. De prijzen liggen tussen de €7 en €10 voor de lunch, rond de €12 voor de salades en de koffie’s en sapjes kosten rond de €2-3.

Ook binnen zit je prima. Het is er knus en stylish, goed ingericht. Naast decoratie spullen verkopen ze in de conceptstore ook kledingmerken met een Scandinavisch tintje. En mocht je het zo laat maken in Utrecht dat je de laatste trein hebt gemist dan kan je hier voor een hotelkamer ook gelijk terecht!

Hotspot: Daen's, Utrecht

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur geopend en zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 19:00 uur. Bij mooi weer blijven ze langer open, maar dit verschilt per keer.
Ook vegan? Nee

Website: www.daens.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *