Hotspot: Chickpea

Hotspot: Chickpea

De lekkerste falafel van haarlem

Ik houd van falafel. Man, wat houd ik van falafel. En dan vooral met een flinke laag knoflooksaus erover. Het liefste kies ik ook nog zelf wat er allemaal in mijn pita gaat. Hummus, pittige olijven, geraspte wortel, coleslaw en ook nog wat tahini saus. Bij Chickpea in Haarlem kies je helemaal zelf. 1 ding is in elk geval zeker, het wordt gegarandeerd lekker!

Hotspot Chickpea, Haarlem

Chickpea is een kleine winkel. Je komt er voor de pita falafel, hummus of salades en als je geluk hebt is er nog een plekje voor je vrij. Terwijl je van je falafel peuzelt, en af en toe knoflooksaus gaat tappen, zie je de mensen buiten op straat passeren. Woon je in Haarlem? Afhalen en laten bezorgen kan ook! Comfort food in the comfort of your own home..

Je eet de goddelijke falafel balletjes op een witte of volkoren pita. Voor de standaard prijs van €7 euro krijg je altijd salade naar keuze en hummus erbij. Heel fijn is dat ze ook halve pita’s verkopen (€3,50), perfect voor de mensen met kleine trek of als snack na het shoppen. Zelfs voor de mensen met mega trek is gedacht, je zit dan goed met de falafel XL voor €10,50. Ik vond mijn falafel echt heerlijk! Er ging van alles in, en doordat je zelf mag kiezen is het altijd naar jouw smaak. Alle gerechten op de kaart kunnen trouwens ook veganistisch bereid worden. Ik weet zeker dat ik volgende keer weer bij Chickpea zal langsgaan!

Hotspot Chickpea, Haarlem

Openingstijden: 7 dagen per week geopend.
Maandag: 15:00 tot 20:30 uur
Dinsdag: 12:00 tot 20:30 uur
Woensdag: 12:00 tot 20:30 uur
Donderdag: 12:00 tot 21:00 uur
Vrijdag: 12:00 tot 20:30 uur
Zaterdag: 12:00 tot 20:30 uur
Zondag: 13:00 tot 20:30 uur
Ook vegan? 
Yes!

Website: www.chickpea.nu
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *