Hotspot: Lou

Hotspot: Lou

Hippe hotspots in Almere

Er komt steeds meer bij in Almere qua hotspots. Recent is er zelfs een Five Guys geopend. Iets wat ik niet had verwacht van mijn geboortestad. Almere heeft toch enigszins een ongezellig imago, slechts een afdankertje van Amsterdam. Maar niets is minder waar, want het centrum mag er zijn vandaag de dag! 1 van de nieuwe hotspots die is geopend is Lou, een streetfoodbar met hippe snack gerechten.

Hotspot: By Lou, Almere

Lou ziet er uit als een kroeg meets snackbar. Zeg maar zo’n beetje in de stijl van de Vegan Junk Food Bar, en dan voornamelijk de menukaart. Je bestelt er burgers, nachos, patat en ander snack food. De prijzen hiervan zijn zeer budget. De nachos waren bijvoorbeeld immens en kostte slechts €6. Wij gingen dit keer echter voor de veggieburger (€6,95), een patatje met truffel mayonaise (rond de €3/4) en een vega kroket met bospaddenstoelen en oude kaas (€2,75). Erbij dronk ik een Chocolate Chai (rond de €3). Beetje gekke combi misschien, maar sinds ik voor het eerst een Chocolate Chai dronk bij Dishoom in Londen ben ik om.

Het eten was lekker, maar er leken een paar dingen fout te gaan in de bevoorrading van L0u. Zo kregen we zonder dat dit ons werd verteld een groentekroket in plaats van een paddenstoelen met oude kaas kroket en een groenteburger in plaats van de burger van de Vegetarische Slager die op de kaart stond. Dubbelcheck het dus even als je deze gerechten bestelt!

Openingstijden: Elke dag van 11:00 tot 23:00 uur geopend.
Ook vegan? Nee

Website: loustreetfoodbar.nl
Instagram & Facebook

Kom jij weleens in Almere?2 thoughts on “Hotspot: Lou”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *