Hotspot: By Lima

Hotspot: By Lima

De gezelligste hotspot van Haarlem

“Waar liefde de tafel dekt, smaakt het eten het best.” 1 van de vele spreuken van By Lima. Het is een gezellige tent. Zo’n tent waar je met vrienden uren kan kletsen onder het genot van een taartje en waar je ook gemakkelijk alleen iets gaat eten. En dit alles vegetarisch, veganistisch, biologisch, glutenvrij of wat je maar wilt.

Hotspot: By Lima, Haarlem

By Lima is waarschijnlijk een tweede huiskamer voor veel Haarlemmers. Ik geef ze geen ongelijk. By Lima voelt als thuiskomen. Alles mag, niets hoeft. Kom langs voor all day breakfast, high tea, lunch of voor de vegetarische (of vegan) bitterballen, zoals ik. Want die zijn echt geweldig, super, mega lekker. Ze komen in 3 varianten: kaas en komijn, broccoli en linzen & champignon en massala.

Hotspot: By Lima, Haarlem

Er staat naast bitterballen van alles op de kaart bij By Lima. Bananen brood, blueberry pancakes, veggie bowls, taartjes en er is zelfs een high tea die je kunt bestellen. De prijzen hiervan zijn ook allemaal oké, zeker niet duur voor de Randstad. Zodra je een voet over de drempel zet merk je dat de eigenaar een passie heeft voor interieur. Zo zijn de tafels van Haarlems hout, bestaat het servies uit ware kringloop vondsten en komen de stoelen van een oud tekenlokaal in de buurt. Vind je iets leuks? By Lima verkoopt ook allerlei kaarten, vintage vondsten en accessoires.

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur en zondag van 09:00 tot 18:00 uur.
Ook vegan? Ja, je hebt hier veel opties als veganist! En ook glutenvrij is geen probleem.

Website: www.by-lima.nl
Instagram & Facebook

Kennen jullie deze hotspot al?5 thoughts on “Hotspot: By Lima”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *