Hotspot: Bulls & Dogs

Hotspot: Bulls & Dogs

Hotdogs met popcorn en milkshakes met spikkels

Heb je weleens een hotdog met popcorn geproefd? Klinkt gek, maar het is een onwijs lekkere combinatie. Bij Bulls & Dogs in Amsterdam weten ze dit maar al te goed en serveren ze standaard zoute popcorn op de veggie hotdog. Wat mij betreft echt een succes. En dan te bedenken dat het allemaal begon met een vleesmolen die één van de eigenaren (Thijs) voor kerst kreeg…

Bulls & Dogs

Alle hotdogs bij Bulls & Dogs worden geserveerd op pretzelbroodjes, een originele en smaakvolle keuze. Het aanbod van vegetarische hotdogs beperkt zich tot 1 keuze, de ‘It’s not a dog’ en ik ben fan. Het worstje smaakt erg lekker en helemaal niet droog. Bulls & Dogs liet mij nog weten dat je in principe bij elke hotdog zou kunnen kiezen tussen een vlees of vega worstje, terwijl de toppings dan gelijk blijven! Naast mijn heerlijke hotdog bestelde ik ook 1 van de beroemde milkshakes. De keuze hierin was enorm, maar ik ging uiteindelijk voor de ‘Fantastic Caramel Frenzy’. Wauw.. een tiental minuten later werd er een bakbeest van een milkshake neergezet. Love it! De basis van deze milkshake was vanille en er zat van alles aan toppings op: slagroom, pindakaas, koekjes, karamelsaus en pindarotsjes. De toppings maakte het echt tot een feestje, zeker omdat de vanille milkshake niet de meest lekkere was die ik ooit heb geproefd (maar zeker wel prima).

Bulls & Dogs heeft 2 locaties in Amsterdam. Dit zijn deze restaurant vestiging in de Pijp en de andere locatie is in de Foodhallen in West. Wees bereid om bij deze in de Van Woustraat even te wachten op een plekje, want het is erg populair, maar niet zo groot van binnen. De prijzen variëren tussen €5 en €7 voor de hotdogs en €6,50 voor de milkshakes. Naast deze opties staan er ook veel side dishes op de kaart, zoals uienringen, patat, mac & cheese, en ze hebben ook burgers (niet vega!). De hotdog zou ik zeker nog eens lusten en qua milkshakes wil ik het liefst wat andere smaken proberen. Ik kom dus zeker terug!

Openingstijden: Maandag t/m woensdag van 16:00 tot 22:00 en donderdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00 uur
Ook vegan? Nee.

Website: www.bullsanddogs.com
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *