Hotspot: Bazar

Hotspot: Bazar

Waan je voor een avond in het Midden-Oosten

’s Avonds in de Albert Cuypstraat heerst er een uitgelaten sfeer. Marktlui breken voldaan hun kraampjes af, een reiger probeert hier en daar een visje te scoren en vanuit een groot restaurant op nummer 182 klinkt gelach en gepraat. Welkom bij Bazar, een restaurant met de lekkerste gerechten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Hotspot: Bazar, Amsterdam

Wat dacht je van heerlijk zachte, gekruide feta, gehuld in een yufkadeeg? Of knapperige falafel gedipt in een romige knoflooksaus? Klinkt goed toch. Dat vond ik ook! Zulke perfecte falafel kom ik niet vaak tegen en ook mijn hoofdgerecht was om te smullen. Helemaal top is dat dit alles ook budget is. Voor mijn vegetarische hoofdgerecht betaalde ik slechts €8,50. Kan niet beter!

Restaurant Bazar is gebouwd in een oude kerk. Van binnen is het restaurant ontzettend mooi in thema gedecoreerd en oogt het warm en sfeervol. Op elke tafel staat een lege wijnfles met een kaars er in. De toilet is waarschijnlijk 1 van de mooiste van Amsterdam met al zijn kleurrijke tegeltjes. Geloof mij maar, hier worden veel selfies gemaakt.

Naast avondeten kan je bij Bazar ook voor ontbijt en lunch terecht. En er zit ook een restaurant in Rotterdam. De pita falafel staat in elk geval als eerstvolgende op mijn eet-lijstje. Dikke aanrader dus dit restaurant!

Openingstijden: Elke dag geopend van 10:00 tot 24:00 uur.
Ook vegan? 
Ja, enkele gerechten en borrelhapjes.

Website: www.hotelbazar.nl
Geen social media! Vertrouw maar op mijn offline woord 🙂3 thoughts on “Hotspot: Bazar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *