Hotspot: Baker’s Dough

Hotspot: Baker’s Dough

Snoepen van het koekjesdeeg

Het leukste van koekjes bakken is het proeven van het deeg. Of in mijn geval: stiekem zoveel mogelijk van het deeg snoepen zonder dat mijn bakgenootje dit door heeft, met veel buikpijn als gevolg. Bij Baker’s Dough in Rotterdam hebben ze dit probleem opgelost, ze hebben het deeg zo bewerkt dat je zoveel deeg kunt snoepen als je wilt, zonder buikpijn! Dat moest ik natuurlijk even uittesten…

Baker's Dough Rotterdam

De Supreme Red Velvet, dat is de special die ik bestelde toen ik Baker’s Dough in Rotterdam bezocht. In een bakje kreeg ik Red Velvet koekjesdeeg, witte chocolade stukjes, blondy’s, vers fruit en kokos creamcheese. Erg lekker, maar ook wel heel zoet. Denk Amerikaanse stijl qua hoeveelheid suiker die ze gebruiken 😉 maar ik had ook niet anders verwacht van een Cookie Dough Bar. Je kunt kiezen uit klein, medium of groot en er zijn zo’n 5 verschillende soorten koekjesdeeg waaruit je kan kiezen. Stel je eigen mix samen aan de hand van je favoriete deeg, ijs en toppings of kies uit één van de specials. Vanaf 4 april introduceren ze hun nieuwe zomer kaart met nieuwe specials (cookie dough brownie bar, anyone?) en nieuwe doughsmaken. De Red Velvet smaak gaat er waarschijnlijk dan uit, dus wees snel met proeven!

Baker's Dough Rotterdam

Je kunt Baker’s Dough dichtbij de Markthallen vinden. Midden in de winkel staat een grote bar waar ze alle lekkere goodies voor je klaarmaken. Eromheen zijn er verschillende zitjes gecreëerd langs de muur en het raam. Verder is de winkel, lekker toepasselijk, decoratief aangekleed in grootmoeder’s stijl. Voor een klein bakje met deeg zonder toppings betaal je €1,95 en als je de XXL special neemt €8,75, de andere opties zitten hiertussen qua prijs. Wat je niet op krijgt mag je meenemen en kan je thuis afbakken in 8 minuten op 170 graden.

Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur, en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur
Ook vegan? 1 vegan en glutenvrije optie voor deeg en verschillende toppings.

Website: www.bakersdough.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *