Day: sfeervol je dag afsluiten met een borrel in Amstelveen

Day: sfeervol je dag afsluiten met een borrel in Amstelveen

Op een zomerse dag vorig jaar hebben we het ontdekt: de vegetarische borrelplank van Day. Sindsdien zijn we altijd terug gegaan. Het is by far mijn lievelingsplekje in het stadshart van Amstelveen. Het interieur is gezellig en hip ingericht en ze serveren er perfecte comfort food gerechten.

Hotspot: Day, Amstelveen

Terug naar de borrelplanken, want die zijn dus echt te lekker. Je bestelt een plank met z’n tweeën en je kunt hierbij kiezen uit de mediterraanse borrelplank of de vegetarische borrelplank (€19 voor 2 personen). Hiervoor krijg je allerlei hapjes, denk aan bruscetta, manchego kaas, kaas kroketjes, brood met aioli en pesto dip en gegrilde paprika. Best een flinke borrelhap, late lunch of zelfs als licht diner. Mijn suggestie is om buiten te zitten op het terras, maar mocht het weer het niet toelaten dan hebben ze het binnen ook erg gezellig gemaakt.

Hotspot: Day, Amstelveen

Naast de borrelplanken staan er een hoop andere lekkere dingen op het menu. Zo heb je vers gebakken focaccia met buffel mozzarella, tomaat en pesto (€8,50), een falafel burger (€14) of een portie bieterballen (€6,50). Om nog maar te zwijgen over de variaties van koffie, chocomel, cocktails en gin & tonics die ze aanbieden. Nu ik dit aan het typen ben realiseer ik me dat ik maar snel weer terug moet om meer van de kaart te proeven bij Day. En als je slim bent doe jij dat ook, uitgebreid de Day afsluiten 😉

Hotspot: Day, Amstelveen

Openingstijden: Elke dag van 10:00 tot 00:00 uur geopend.
Ook vegan? Nee

Website: dayfoodbar.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *