Hospot: Jozef

Hospot: Jozef

Van alles te doen bij Jozef

Een gezellig grand café waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor al je cravings terecht kunt. Wat mij betreft een goede omschrijving van Jozef, café en restaurant op de Mariaplaats in Utrecht. Naast al het lekkers op de uitgebreide menukaart kom je ook bij Jozef voor de leuke evenementen die ze organiseren. Zo is er elke maandag een pubquiz, elke laatste zondag van de maand een jazz avond en kan je er aan het einde van de week je vrijmibo vieren.

Hotspot: Jozef, Utrecht

Het leuke aan Jozef vind ik dat er zoveel leuke hoekjes zijn gecreëerd, terwijl het eigenlijk gewoon een gigantisch café is. Binnen zijn er 4 verschillende gedeelten gecreëerd. Goede, intieme hoekjes voor een date, maar ook een open ruimte waar je naast je vrienden op de bank ploft.

Oké, het menu is niet super spannend voor de vegetariër, maar er staan zeker lekkere dingen op de kaart. Dit zijn bijvoorbeeld de ambachtelijke groentekroketten van Oma Bobs op brood (€8,50), de maaltijdsalade Spanakopita (€14,50) en de ravioli gevuld met pecorino en artisjok (€16,50).

Hotspot: Jozef, Utrecht

Openingstijden: Zondag en maandag van 09:00 tot 23:00 uur geopend, dinsdag t/m donderdag van 09:00 tot 01:00 uur en vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 02:00 uur.
Ook vegan? Nee

Website: jozefutrecht.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *