Het gegeven paard

Het gegeven paard

Vlakbij het station in Utrecht zit een leuke, hippe tent. Het doet mij denken aan een grand café, maar dan met een hele frisse twist. Een chique cocktailbar met smaak, waar je ook nog terecht kan voor de lekkerste hapjes. Ik heb het over Het gegeven paard natuurlijk, in concertgebouw TivoliVredenburg. Hier dronk ik roze limonade en at ik vegan bitterballen.

Hotspot: Het Gegeven Paard, Utrecht

Als je door de draaideur komt valt je als eerste de sfeer op bij Het Gegeven Paard. Die is namelijk top. Voor mij is het een goede reeks aan paradoxen. Het is hip, maar ook klassiek. Open, maar ook knus. Rustig, maar ook levendig. En ook de menukaart heeft veel opties waar je blij van wordt. Zo hebben ze naast de vegan bitterballen (€1 per stuk) ook flammkuchen met gegrilde groenten (€11), een heuse veggie platter (€17), gele curry (€16,50), vegan kroketten op brood (€8,50), portobello salade (€8/12) en ga zo maar door. Vegetarische en vegan gerechten genoeg! Je kunt er terecht voor zowel ontbijt, lunch, de borrel en het diner. En voor de cocktails er na nog het beste.

Hotspot: Het Gegeven Paard, Utrecht

Naast lekkere hapjes heeft Het Gegeven Paard een breed scala aan bijzondere drankjes, met en zonder alcohol. De gin & tonics kaart is de meest uitgebreide die ik ooit heb gezien. Zonder alcohol heb je verschillende bijzondere limonades, huisgemaakte soda’s en virgin cocktails (tussen de €5 en €9,50). Deze worden allemaal in mooie glazen geserveerd, die je nippend aan de grote bar of aan het raam kunt opdrinken. Hier kom ik zeker terug!

Openingstijden: Maandag t/m woensdag van 09:00 tot 00:00 uur, donderdag van 09:00 tot 01:00 uur, vrijdag van 09:00 tot 01:30 uur, zaterdag van 10:00 tot 01:30 uur en zondag van 10:00 tot 00:00 uur.
Ook vegan? Ja, meerdere borrelhapjes en gerechten beschikbaar!

Website: www.cafehetgegevenpaard.nl
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *