Gys: vegan lekkers voor iedereen toegankelijk

Gys: vegan lekkers voor iedereen toegankelijk

Laatst bracht ik eindelijk een bezoekje aan Gys. Wie op zoek is naar vegetarische en vegan eettentjes komt in Utrecht als snel hier terecht. Ze serveren de comfort food klassiekers in een gezond jasje. Voor ons werd dit de vega kapsalon (€13,50) en de vegan saté (€13,50).

Hotspot: Gys, Utrecht

Van buiten ziet het er uitnodigend uit bij Gys. Zo is er een terras middenin de Voorstraat en vanbinnen ziet het er knus uit met van die houten schoolstoeltjes van vroeger. Alles wat uit de keuken komt is bovendien 100% organisch en duurzaam. Bij Gys kom je geen vlees tegen, enkel gerechten waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. En dat proef je!

Hotspot: Gys, Utrecht

Het eten was erg lekker, en ook zeer voedzaam. Achteraf heb je niet dat ongezonde gevoel wat je wel bij junkfood hebt, maar je kan toch gaan voor de kapsalon, de fish & chips en de saté. Al moet ik toegeven dat de gerechten die wij voorgeschoteld kregen me niet zo snel deden denken aan kapsalon en saté. Dus manage je verwachtingen van tevoren Bij je eten kan je genieten van heerlijke huisgemaakte limonades of ijsthee in verschillende smaken. De desserts van Gys zouden ook heel lekker moeten zijn, maar ik zat te vol om dit aan den lijve te ondervinden. Je kunt gaan voor de losse desserts (€7) of een grand dessert (€12,50).

Openingstijden: Elke dag van 10:00 tot 21:30 uur geopend. 
Ook vegan?
 Erg veel vegan opties!

Website: gysutrecht.nl
Instagram & Facebook

Heb jij al van Gys gehoord?5 thoughts on “Gys: vegan lekkers voor iedereen toegankelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *