Flower Burger: de lekkerste vegan burgers van de regenboog

Flower Burger: de lekkerste vegan burgers van de regenboog

Rotterdam doet niet onder aan Amsterdam wat betreft de hotspots die er zitten. Ik kom er eigenlijk te weinig, maar zie regelmatig heerlijke gerechten voorbijkomen op mijn Instagram Feed. Toen ik de eerste foto’s van de opening van veganistisch burger restaurant Flower Burger zag wist ik dat ik hierheen moest.

Hotspot: Flower Burger, Rotterdam

De burgers zijn namelijk erg Instagrammable. Je hebt broodjes in meerdere kleuren van de regenboog en alles is vegan! Flower Burger is speels en hip ingericht. Zo hangen er schommels, grappige vegan quotes en is het interieur lekker kleurrijk ingericht. De prijzen zijn erg goed, je betaalt maximaal €9,50 voor een burger en voor €13,50 heb je een maaltijd deal met burger, aardappelpartjes en drinken. Ga je maandag naar Flower Burger? Dan heb je geluk, want elke maandag is omgedoopt tot Meatless Monday waarbij je 15% korting krijgt op de burgers.

Hotspot: Flower Burger, Rotterdam

Voor mij werd het de Flower Burger (€9,50), dit is een burger van bonen en seitan op een zwart broodje. Echt heerlijk! Ik wilde er bijna nog 1 gaan bestellen, dus dat zegt wel wat. Andere lekkere opties zijn Spicy Chickpea, Cherry Bomb en Tofungo. Het leuke van Flower Burger is dat het erg laagdrempelig is, maar toch heel lekker en gezellig. Een dikke aanrader dus voor alle vegans en non-vegans in Rotterdam!

Openingstijden: Elke dag van 12:00 tot 22:00 uur geopend.
Ook vegan? 100% vegan.

Website: www.flowerburger.it/rotterdam
Instagram & Facebook

Wat vind jij van deze regenboog burgers?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *