Feel Good: Sapjes en gezelligheid

Feel Good: Sapjes en gezelligheid

In eerste instantie was ik er langs gelopen. Ik had net een lekkere lunch op en het blijft niet altijd feest. Toch was er iets wat me deed terug lopen om te bestellen. Ik gooi het maar op de sfeer en gezelligheid die Feel Good uitstraalt! Een sapjesbar met stijl dus. En ook een vegetarische hotspot pur sang, want er staan enkel vega(n) pareltjes op de kaart.

Hotspot: Feel Good, Groningen

Gezond en vegetarisch comfort voedsel. Dat klinkt goed, erg goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een quinoa-notenburger met tomaat, spinazie en harissasaus (€8,50), een Mexican burritobowl of een vegan pokébowl (€12). De prijzen van het eten zijn allemaal zeer prima. Voor kleine prijsjes heb je al een heerlijk gezonde maaltijd. De sapjes zijn wat aan de duurdere kant, zo rond de €5/6. Ik dronk de Hi Blueberry met bosbessen, versgeperste sinaasappels, banaan en amandelmelk en deze was erg lekker. Voor die prijs krijg je ook wel een grote sloot sap. Naast dit sapje staan er veel leuke, originele andere smaken op de kaart. Zo heb je het Strawberry Mojito sapje, de Mangoloco en de Coconut Coffee Smoothie. Lekker, of niet dan?!

Hotspot: Feel Good, Groningen

Als je meer zin hebt in een ontbijtje dan ben je daarvoor ook bij Feel Good aan het juiste adres. Op zaterdag en zondag ga je voor de Happy Break-feast hour waarbij je van alles van het menu krijgt voor €14,50. Of ga voor de Healthy High Tea (€16,50). En dit alles met enkel natuurlijke ingrediënten. Worden we blij van 🙂

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur geopend, zaterdag en zondag van 9:30 tot 17:30 uur.
Ook vegan? Jazeker, op de menukaart staan alle veganistische opties duidelijk aangegeven.

Website: www.feelgoodgroningen.nl
Instagram & Facebook

Naar welke sapjes- of smoothiebar ga jij altijd?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *