Coffee & Coconuts: hip and happening

Coffee & Coconuts: hip and happening

Als je op zoek bent naar een echt hipster café zoek dan niet verder. Coffee & Coconuts is the place to be. Hier kom je om je cravings naar bijzondere gerechten te stillen en voor de geweldig bruisende sfeer die er hangt in dit oude theater. Wees bereid om hiervoor flink in je portemonnee te duiken. Al is het tegenwoordig niet duurder dan de meeste hippe hotspots in het centrum van Amsterdam.

Hotspot: Coffee & Coconuts, Amsterdam

Op het menu hebben ze meerdere vegetarische heerlijkheden staan. Ik werd verleid door het broodje met geroosterde champignons (€8,40) en de breakfast burrito met spicy omelet (€8,50). Als veganist kom je bij Coffee & Coconuts ook goed aan je trekken. In totaal serveren ze 16 vegan gerechten, van ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner tot aan warme en koude drankjes.

Hotspot: Coffee & Coconuts, Amsterdam

De sfeer in Coffee & Coconuts is top. Het is er altijd levendig, maar de ruimte is groots ingedeeld met 3 verschillende open etages waardoor het niet rumoerig wordt. Buiten staan er 2 picknicktafels waar je heerlijk vertoeft bij warm weer. Binnen zijn er diverse zitgedeeltes gecreëerd, zo heb je heerlijke lounge banken op de 1e verdieping of zit je aan het levendige gedeelte aan de bar op de begane grond.

Hotspot: Coffee & Coconuts, Amsterdam

Openingstijden: Elke dag van 08:00 t/m 23:00 uur geopend.
Ook vegan? Ja, heel veel vegan keuze!

Website: coffeeandcoconuts.com
Instagram & FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *