The Breakfast Club: stapels pancakes waar je u tegen zegt

The Breakfast Club: stapels pancakes waar je u tegen zegt

Buiten de deur ontbijten. Het geeft je een instant vakantie gevoel en het is een onwijs goede start van je dag. In Amsterdam zijn er oneindig veel hotspots en 1 van mijn hobby’s is het ontdekken van de beste brunch tentjes. The Breakfast Club is hier 1 van. Stapels American pancakes, verse sappen en broodjes roerei en avocado. Zomaar een suggestie van het lekkers wat je bij The Breakfast Club kunt vinden. En je hoeft niet te haasten, want ze serveren all-day breakfast, dus je kunt er op elk moment van de dag terecht voor een ontbijtje.

Hotspot: The Breakfast Club, Amsterdam

Voor mij was het niet moeilijk. Ik wilde sowieso voor een stapeltje pannenkoeken gaan. Ik besloot voor de Blueberry Cinnamon pancakes te gaan zonder de bacon (€11). Deze pannenkoeken smaakten heerlijk naar kaneel en werden geserveerd met poedersuiker, maple syrup (of bacon syrup) en citroen mascarpone. Vooral voor die marscarpone had ik deze pancakes genomen. Een hele goede combi! Je krijgt ontzettend veel, dus het volstaat zeker ook als lunch.

Hotspot: The Breakfast Club, Amsterdam

Een vriendin van me ging voor de Buttermilk Pancakes met vers fruit. Op bovenstaande foto zie je hoe lekker dat eruit zag. Maar genoeg over het eten, want dat is duidelijk goedgekeurd. Hoe is het interieur? Kan je een beetje gezellig zitten bij The Breakfast Club? Doordat ze gespeeld hebben met zitgedeeltes van verschillende hoogtes is het erg knus. De bar is een eye catcher en vormt het hart van het café. De bediening had van mij betreft iets vriendelijker en vlotter gemogen, maar het zat redelijk vol, wat een redelijke verklaring hiervan zou kunnen zijn. Wat wil je dan ook met al de lekkere gerechten! Ik zou er zeker nog eens komen.

Hotspot: The Breakfast Club, Amsterdam

Openingstijden: Maandag t/m zondag van 08:00 tot 18:00 uur geopend.
Ook vegan? Nee

Website: thebreakfastclub.nl
Instagram & Facebook

Ga jij weleens buiten de deur ontbijten?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *