Bindicafé: de natte droom van de vega(n)

Bindicafé: de natte droom van de vega(n)

Voor de beste veggie hotspots hoef je niet altijd binnen de bekende, grote steden te zoeken. Je vindt ze ook iets meer naar het oosten, in Amersfoort bijvoorbeeld! En hoe leuk is het als je familie of vrienden op zoek gaan voor leuke hotspots voor je blog. Zo ontdekte ik Bindicafé. Bijna jammer dat Amersfoort niet naast de deur is!

Hotspot: Bindi Café, Amersfoort

Bindicafé is namelijk de natte droom van elke vegetariër en veganist. De keuze is reuze en het water loopt je al snel in de mond. We gingen voor de Bindibowl (€12,50) met rijst, zeewier, gemarineerde tempeh, avocado, komkommer en een gember soya dressing. Daarnaast de wentelteefjes met 3 toppings naar keuze (€5,95), voor mij werd dat acai, rood fruit compote en maple syrup. Hierbij dronk ik een Bundaberg Lemon, Lime & Bitters (€3,25). Beide gerechten waren bijzonder lekker! Als je wel uitkijkt dat je geen hele knoflook met schil op eet, zoals bij mij het geval was haha. Op de kaart staan ook nog gerechten als wraps, burgers, soep en tosti’s. In de avond is er een wisselend menu. Kijk hiervoor op de website of op de borden in het café.

Hotspot: Bindi Café, Amersfoort

Het Bindicafé zit aan een yogastudio vast. Is het klasje net afgelopen dan verplaatsen de meeste leerlingen hierheen. Ik geef ze geen ongelijk. Het café straalt rust uit, maar ook gezelligheid. Er is in het interieur veel met hout gewerkt. Er zijn bankjes waar je kunt plaatsnemen of tafeltjes in het midden van de ruimte. Door de open keuken kan je precies zien hoe het eten bereid wordt. En je kan goed uitkijken of je gerecht er al aankomt. “Zou dat ons eten zijn?”

Hotspot: Bindi Café, Amersfoort

Openingstijden: Maandag van 17:00 tot 21:00 uur geopend, dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag gesloten.
Ook vegan? Ja, heel veel lekkere opties.

Website: www.bindicafe.nu
Instagram & Facebook

Tips voor soortgelijke hotspots? Spill them! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *